Robinzonijada v informacijski džungli

Če imaš vsaj 9 in ne več kot 15 let in se ob iskanju odgovorov v džungli informacij zabavaš, potem te vabimo k reševanju spodnjih kvizov. Pri reševanju ne boš nikoli sam, saj je pri vsakem vprašanju na voljo namig, ki te preko spletne strani knjižnice pripelje do pravilnega odgovora. Brskanje po spletu je za Robinzonke in Robinzone torej obvezno! Ob reševanju se ti bodo razkrili nekateri skriti kotički knjižnice, saj boš našel tudi takšno informacijo, ki se bo v prihodnosti izkazala za koristno.

Kvize lahko rešujete do vključno 23. 11. 2022. Nagrajenci bodo razglašeni na zaključni prireditvi, ki bo dne 25. 11. 2022 ob 18.00.

Pravila o sodelovanju icon acrobat (za prenos kliknite na povezavo z desnim gumbom in izberite 'Odpri povezavo v novem zavihku')

Soglasje starša ali skrbnika  (za prenos kliknite na povezavo z desnim gumbom in izberite 'Odpri povezavo v novem zavihku')

Arhiv

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri