Pisana uganka

Rešitev uganke za maj in junij je JABOLKO. Med prispelimi pravilnimi rešitvami je bil izžreban nagrajenec Nik Farič, ki bo prejel darilo Mestne knjižnice Ljubljana po pošti. Čestitamo!

EDEN NA KONCU POMOLA,
DRUGI NA ČERI STOJI,
PONOČI MORNARJU MEŽIKA,
DA BARKA POTI NE ZGREŠI.

Kaj je to?

Vir: Kdo nikoli ne miruje? (Cvetka Sokolov 2012)


Prosi starše, da izpolnijo še naslednje podatke!

Vnos v polja označena z * je obvezen!

Podatki o otroku:

 

Podatki o starših ali skrbnikih:

 

Do morebitnega preklica, izrecno, prostovoljno, brezpogojno in jasno dovoljujem, da MKL obdeluje moje osebne podatke in podatke mojega varovanca, ki sem jih navedel v rešitvi uganke, in sicer za namen objave na plakatu v knjižnici in na spletni strani v primeru prejema nagrade ter kontaktiranja za namen obveščanja o prejemu nagrade. Seznanjen sem, da lahko vložim pravico do ugovora in da lahko vpogledam v podatke. Prav tako sem seznanjen, da lahko morebitni preklic soglasja pošljem na kontaktne podatke MKL, ki so opredeljeni v Pravilih varstva in obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve posameznika (v nadaljevanju pravila).

S privolitvijo jamčim, da sem seznanjen z določili v pravilih. Pravila so objavljena tudi na naslovu https://www.mklj.si/o-nas/pravilniki.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri