Pisana uganka

Rešitev uganke mesecev novembra in decembra je ZIMA. Med prispelimi pravilnimi rešitvami je bila izžrebana nagrajenka Nika Zajc, ki bo prejela darilo Mestne knjižnice Ljubljana po pošti. Čestitamo!

Kakšno vidim tam parado?
V njej robota, kralja z brado!
Tam gre zmaj, pred njim kraljica,
poleg lev in zlata ptica.

A za njimi vse prepeva,
smeh od vsepovsod odmeva.
Vsak kriči veselih ust,
zakaj pa ne, saj je ____!

Vir: Knjižničarka Monika Jeglič


Prosi starše, da izpolnijo še naslednje podatke!

Vnos v polja označena z * je obvezen!

Podatki o otroku:

 

Podatki o starših ali skrbnikih:

 

Do morebitnega preklica, izrecno, prostovoljno, brezpogojno in jasno dovoljujem, da MKL obdeluje moje osebne podatke in podatke mojega varovanca, ki sem jih navedel v rešitvi uganke, in sicer za namen objave na plakatu v knjižnici in na spletni strani v primeru prejema nagrade ter kontaktiranja za namen obveščanja o prejemu nagrade. Seznanjen sem, da lahko vložim pravico do ugovora in da lahko vpogledam v podatke. Prav tako sem seznanjen, da lahko morebitni preklic soglasja pošljem na kontaktne podatke MKL, ki so opredeljeni v Pravilih varstva in obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve posameznika (v nadaljevanju pravila).

S privolitvijo jamčim, da sem seznanjen z določili v pravilih. Pravila so objavljena tudi na naslovu https://www.mklj.si/o-nas/pravilniki.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri